Noh, pitkästä aikaa olen saanut jotain aikaiseksikin, ei nukkekotijuttuja mutta yhtä kaikki jotain kuitenkin. Toki edelleenkin nukkekotiaskartelut ovat mielessä ja ehkä jo lähiaikoina saan jotain päivitystä sillekkin rintamalle.

 Neuloin lapsille tällaiset pupujussit käsityökerhon lehden ohjeella, Tyttö puoleinen pupu/ jänis sai itselleen mekon, mutta poika puoleinen odottelee yhä haalareita jotka ei ikinä valmistu :)




Ompelin/ maalasin ja tikkasin lapsille tällaisen kuvakirjan. Idea tähän kirjaan tuli Labores del Hogar nimisestä käsityö/ kirjonta lehdestä, mutta totutusti hiukan muunneltuna. Kangasväreinä käytin jo minulla olevia värejä enkä lähtenyt ostamaan uusia. Myös vanun kanssa tikkaus ei kuulunut alkuperäiseen ajatukseen jne.




Käytössäni oli niin tavallisia kangasvärejä kuin metallinhohtoisiakin.



Kirjaan kuului tuollainen pieni ukkeli joka voi seikkailla kirjan sivuilla ja sen kanssa voi kehitellä ihan omia tarinoita...



Kuva- aiheina on makuuhuone, keittiö, olohuone ja pesuhuone.



Tämän kirjan omistin lapsilleni.



Tällä hetkellä on työn alla ihan piirretty ja kirjoitettu lyhyt tarina lapsille, minä piirrän kyllä ihan itse, mutta tarinan kirjoittaa siihen eräs tuttavani joka harrastaa kirjoittamista. Saa nähdä näkeekö se ikinä päivänvaloa se kirjoitus ja kuvitus, joten ei siitä sen enempää.